Zoneterapi

            Sanser & Velvære
Zoneterapi


Zoneterapi er en behandlingsmåde, der har været kendt i flere tusinde år. Zoneterapi er naturvidenskabeligt baseret på princippet om, at alle organer og det legemelige system er repræsenteret i fødder.


Forbindelserne til disse reflekser er energibaner også kaldt medianbaner. Disse kan blive blokerede eller være i ubalancerede af mange grunde, herunder følelsesmæssige problemer, stress, diæt og livsstil.


Når ubalance og blokeringer opstår, er kroppen ikke i stand til at hele sig selv og det er der zoneterapueten kan gå ind og arbejde med fødderne og akupunktur punkter på kroppen.Stress har ansvaret for 75 procent af al sygdom. Når du oplever stress under en eller anden form, stopper det din egen helingsevne. Zoneterapi aktivere din krops naturlige kraft ved at rydde op i blokerede energibaner.


Man kan desuden bruge zoneterapien, selvom man ikke har helbredsproblemer, men for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.                          Denne hjemmeside er under ombygning

.

                                        Gå direkte til min booking side på

                                           

                                            https://sanser.onlinebooq.dk

Sanser & Velvære v/Rikke Eske Sindby, Østrigsgade 51, st. th., 2300 København S. - Tlf.: 40 45 55 05, Email: info@sanserogvelvaere.dk